Ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα που ενώ εσείς ψάχνετε να παρκάρετε, ο Έλον Μασκ και ο Έλληνας Τζεφ Μπέζος μαλώνουν για τους δορυφόρους τους. Να νιώσετε άσχημα που δεν βρίσκεται χώρο, όχι γιατί δεν έχετε τα χρήματά τους. Και στο κάτω κάτω, αν θέλετε να αποκτήσετε την αμύθητη περιουσία του Μασκ, έχουμε ήδη φροντίσει με το κείμενο που αναφέρεται στις ανόθευτα καπιταλιστικές του συμβουλές.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, οι δύο πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο, τσακώνονται για τις τροχιές των δορυφόρων τους. Δεν είναι η αρχή ενός μέτριου αστείου, είναι η πραγματικότητα. Η SpaceX του Έλον Μασκ ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ να φέρει τους δορυφόρους Starlink σε χαμηλότερη τροχιά από αυτή που είχε ζητήσει αρχικά. Ο Τζεφ αντέδρασε υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει παρελβολές ή ακόμα και συγκρούσεις με τους δικούς του δορυφόρους.

https://twitter.com/elonmusk/status/1354018055014260738?ref_src=twsrc%5Etfw

Γιατί ξέσπασε αυτός ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο; Γιατί αμφότεροι θέλουν να προσφέρουν ίντερνετ στο διάστημα. Εσύ που αυτή τη στιγμή δεν έχεις σύνδεση στο σπίτι λόγω της κακοκαιρίας και διαβάζεις αυτό το κείμενο χρησιμοποιόντας τα δεδομένα του κινητού σου, ίσως αισθάνεσαι κάπως άβολα.

Ο τρομερός και φοβερός Μασκ, δεν περίμενε να λυθεί αυτή η διαφωνία με κάποιον συμβιβασμό ή μέσω δικηγόρων και αποφάσισε ως ένας απλός άνθρωπος από την Καλαμάτα που δεν του έκαναν το χατίρι να του δώσουν μερικά ακόμα μέτρα στο χωράφι, να το γράψει στα social media. H Amazon με τη σειρά της, απαντά στο CNBC. Περίεργοι άνθρωποι αυτοί οι πλούσιοι.

Βρήκατε να παρκάρετε τελικά;