Τα Φιλαράκια είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές sitcom σειρές όλων των εποχών. Για πολλούς, είναι ίσως και η καλύτερη και όλες οι προσπάθειες που έγιναν από άλλες σειρές να «αντιγράψουν» το concept της παρέας με το απρόβλεπτο χιούμορ, έπεσαν στο κενό. Αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι ακόμα και οι καλύτερες σειρές έχουν και αυτές τις άσχημες στιγμές τους. Εντάξει, ο χαρακτηρισμός είναι αρκετά βαρύς. Ας πούμε καλύτερα ότι μερικά επεισόδια είναι κάπως βαρετά συγκριτικά με άλλα. Καλύτερα τώρα;

Η καλτ πλέον σειρά που αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να παρακολουθούμε παρά τις άπειρες επαναλήψεις μας, έχει σύμφωνα με το IMDB μερικά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τις βαθμολογίες των επεισοδίων της. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά αφού η χειρότερη βαθμολογία που έχει δεχθεί είναι το καθόλου αμελητέο 7.3 που θα δούμε παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=YuVvROVrqH4

 

The One With Joey’s Interview – 7.5

Όταν το περιοδικό Soap Opera Digest ζητά από τον Τζόι μία συνέντευξη που αφορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, φοβάται πως θα τα θαλασσώσει. Στην προηγούμενη συνέντευξη για το ίδιο περιοδικό, τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα ήθελε και ζητά τη βοήθεια των φίλων του που δέχονται να τον προετοιμάσουν κατάλληλα.

https://www.youtube.com/watch?v=A7HK56tCrko

 

The One With Mac And C.H.E.E.S.E. – 7.5

Αυτό δεν το περιμέναμε καθώς είναι ένα από τα επεισόδια που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε αδυναμία. Εδώ βλέπουμε τον Τσάντλερ να ξεχνά να σημειώσει το ραντεβού για την οντισιόν του Τζόι με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μην πάει ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=4vPW9EpgH0c

 

The One With The Vows – 7.5

Ίσως και να συμφωνούμε εδώ. Η Μόνικα και ο Τσάντλερ δυσκολεύονται να γράψουν τους όρκους για τον γάμο τους και φυσικά, ζητούν βοήθεια από την υπόλοιπη παρέα. Not bad, not terrible.

https://www.youtube.com/watch?v=IRC4O6CurZA