Κάνει ζέστη. Κάνει υπερβολική ζέστη και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, όπως και η συζητήσεις μας γύρω από τον καύσωνα. Είναι επόμενο, λοιπόν, να ψάξουμε για διάφορους τρόπους να δροσιστούμε, αφού, ΟΚ, πόσο ρεύμα να καταναλώσουμε με το ερκοντίσιον; Πλούσιοι είμαστε και δεν το ξέρουμε;

Φυσικά και δεν είμαστε πλούσιοι, αν ήμασταν, θα διαβάζατε το Πόθεν Έσχες μας σε κάποιο από τα μεγάλα σάιτ της χώρας που σε καμία περίπτωση δεν πήραν γραμμή να καλύψουν όπως μπορούν αυτό το Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Ας μείνουμε στη δροσιά που τόσο έχουμε ανάγκη.

“Ζεσθαίνεσθε; Αυτά έχει η ζωή” μας ενημέρωσε το αγαπημένο μας γραφείο τελετών και μας προτρέπει να μπούμε στο κλίμα με το ειδικά διαμορφωμένο φέρετρο-icebox της παρακάτω φωτογραφίας. Μπαίνατε; Αν βγείτε αυτή τη στιγμή στο δρόμο για να πάτε στο περίπτερο να αγοράσετε τσίχλες, δεν θα το σκεφτόσασταν δεύτερη φορά να ξαπλώσετε στο φέρετρο με κλιματισμό που προσφέρουν στους πελάτες τους μόνο οι Τελεταί Μπούκουρας.