Τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο 40χρονου διανομέα φαγητού από τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης Πορτοσάλτε, για ακόμη μια φορά, δείχνει να ζει στον δικό του κόσμο, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια για το συμβάν.

Η τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην συμπρωτεύουσα, όταν ο διανομέας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, που δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το περιστατικό, από την καθιερωμένη του θέση στην πρωινή εκπομπή του Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, είπε: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…». Κάπου εκεί τον διέκοψε η παρουσιάστρια της εκπομπής, η μόνη που προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα, λέγοντάς του να μην γίνει η συγκεκριμένη συζήτηση σήμερα.

Ακάθεκτος, όπως πάντα, ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Αλήθεια τώρα;