Από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε τις κλασικές πλέον ανακοινώσεις με τον αριθμό των κρουσμάτων. Σήμερα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται να σπάσουμε κάθε ρεκόρ και μαζί με το ρεκόρ, θα ακούσουμε και μερικά συμπληρωματικά μέτρα που ίσως μας θυμίσουν… καραντίνα. Μακριά από εμάς, αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή την επίθεση εναντίον των επιστημόνων, ο Αντώνης Καφετζόπουλος παίρνει θέση υπέρ των γιατρών και «επιτίθεται» στα άτομα που αμφισβητούν των επιστήμη. Με τη γνωστή του ειρωνεία, ο ηθοποιός, με μια  μακροσκελή ανάρτηση, διερωτάται «Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

«Το ξέραμε
Ηταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα
Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας
Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοι που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξερω εναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λεει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ τα εργαστήρια τους.
Τωρα ομως έκαναν μεγάλο το λάθος!
Αποθρασυμένοι απο τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!
Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;
Εδω στο φαρ-ουέστ κανει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος
Εδω είμαστε κράτος
Πουτ@να όλα!!! Ολα!!!
[στη φωτογραφια – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ».