Σε συνέχεια της καταγγελίας που έγινε εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα, για διακίνηση εκδικητικού πορνό, διενεργείται έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για ανάρτηση και άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές από τον ίδιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR Times, η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του εισαγγελέα, με νέες καταγγελίες να γίνονται εις βάρος του παρουσιαστή. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εκκινεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Τα βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει διοχευτεύσει σε σχετικές πλατφόρμες, παραμένουν ακόμα εκεί, ενώ τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να εξακριβώσουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο, και να μάθουν πώς μπορούν να κατέβουν. Παράλληλα, υπό διερεύνηση βρίσκεται το ενδεχόμενο ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος να είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα φαίνεται να διαχειρίζεται δικό του κανάλι στο διαδίκτυο, έχοντας στην κατοχή του υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) από πάρα πολλές γυναίκες. Η πρώην σύντροφός του έχει καταγγείλει πως επί οχτώ χρόνια εκείνος ανέβαζε βίντεο διάφορων γυναικών στο εν λόγω κανάλι, χωρίς εκείνες να έχουν ενημερωθεί και δώσει τη συγκατάθεσή τους.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου.Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δε φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 «α, είσαι μεγάλη!». Είχε ένα θέμα», ανέφερε η καταγγέλλουσα μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτοντας την προτίμηση του κατηγορούμενου στις γυναίκες νεαρής ηλικίας.

Επιπλέον ανέφερε πως μετά το πρώτο της σοκ, προσπάθησε να βρει και άλλες κοπέλες που εμφανίζονταν στα βίντεο, για να κινηθούν όλες μαζί νομικά εναντίον του. «Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε «ναι, εγώ είμαι στο βίντεο» και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω, της είχα στείλει πριν δυο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη, αλλά το αρνήθηκε, δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα, όσες το δούνε να μιλήσουν, γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ό,τι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες», τόνισε.

Αναφορά έγινε και στην πρωτοβουλία του Στάθη Παναγιωτόπουλου να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά, με εκείνον να της δείχνει βίντεο και φωτογραφίες με πάνω από πενήντα γυναίκες νεαρής ηλικίας. Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, η ανοικτή ποινική υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Παναγιωτόπουλος και θα δικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, δεν τον εμποδίζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να έχει μεταβεί στο Μεξικό, μαζί με τη σύζυγό του. Γεγονός που σχολίασε η ίδια η καταγγέλλουσα.