Το περιμέναμε πώς και πώς. Ευτυχώς, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία (πώς το κατάφερε αυτό;) ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία» και ηρεμήσαμε, θα σταματήσουμε να βλέπουμε στον ύπνο μας τον Νίκο Δένδια να του «βάζει χέρι» ώστε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του και με διάφορα ευρωπαϊκά κόμματα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως ομιλητής ακροδεξιάς ρητορικής σε συνέδριο που διοργάνωσε το ECR και το αμερικανικό think tank Edmund Bure Foundation. Αριστεροί ακούγονται αυτοί, Κωνσταντίνε πρόσεχε τις παρέες σου.

Όπως όλα δείχνουν, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 5 Απριλίου αν και η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμέναμε να γίνουν μια άλλη μέρα μέσα στον Απρίλιο για ευνόητους λόγους. Τις καλύτερες καιρικές συνθήκες εννοούμε, μην βάζετε λόγια στο στόμα μας. Τα προσκλητήρια για αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας θα τα στάλει σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ, είναι παλιός «καραμανλικός» και κινείται στον φιλελεύθερο και συντηρητικό χώρο.

Και τώρα φτάνουμε στο καλύτερο κομμάτι της τρομερής αυτής είδησης: το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, αναμένεται να βρεθούν ο Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αν τα βρουν μεταξύ τους, τότε σε λίγο καιρό από τώρα θα μιλάμε για μια τριάδα καλύτερη και από αυτή των Νέστα, Ντι Κάνιο Μαλντίνι, Καναβάρο.