Ο πρώην Beatle, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, εξέπληξε πρόσφατα το κοινό με ένα βίντεο του Τζον Λένον να τραγουδά το δεύτερο μισό του “I’ve Got A Feeling”, επιτρέποντας στον ΜακΚάρτνεϊ και το κοινό να τραγουδήσουν μαζί με τον αποθανόντα. Ο Τζόνι Ντεπ, από την άλλη, είναι ζωντανός, αλλά ο ΜακΚάρτνεϊ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα βίντεο του ηθοποιού καθώς τραγουδά το «My Valentine» στη σκηνή του Σιάτλ και όπως όλα δείχνουν, έχει ταχθεί στο πλευρό του ηθοποιού.

Αν και δεν σχολίασε τη συνεχιζόμενη δικαστική υπόθεση μεταξύ του Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, η απόφαση του μουσιού να δείξει ένα βίντεο με το «My Valentine» υποδηλώνει ότι βρίσκεται ξεκάθαρα στρατόπεδο του Ντεπ. Και δεν είναι ο μόνος. «Μπορεί να είναι αμφιλεγόμενο να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο με τον J.D. αλλά δεν με νοιάζει», έγραψε στη λεζάντα της η Τζιλ Βέντερ, γυναίκα του Έντι Βέντερ των Pearl Jam. «Τον ξέρω μόνο ως τζέντλεμαν και ενώ υποστηρίζω τις γυναίκες και το κίνημα «metoo», γνωρίζω επίσης μερικές γυναίκες που έχουν κατέστρεψε τις ζωές αθώων και καλών ανθρώπων».

Το βίντεο δείχνει τον Beatle να τραγουδά το «My Valentine» με πλάνα του Ντεπ και είναι μια απόδειξη ότι στηρίζει τον φίλο του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντεπ εμπλέκεται αυτήν τη στιγμή σε μια δίκη-ριάλιτι με την Άμπερ Χερντ, οδηγώντας πολλούς στον διαδικτυακό κόσμο να επιλέξουν μια πλευρά μεταξύ του ενός ή του άλλου προσώπου, με σοβαρούς ισχυρισμούς για κακοποίηση και από τις δύο πλευρές.

Ο Ντεπ μηνύει τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια μετά το άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην Washington Post. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του κόστισε πολλούς κινηματογραφικούς ρόλους και επηρέασε γενικότερα την καριέρα του. Πριν από λίγο καιρό η Χερντ και οι δικηγόροι της είχαν ζητήσει την απόρριψη της υπόθεσης λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά ο δικαστής το αρνήθηκε. Από τις 4 Μαΐου, η Χερντ καταθέτει και διάφορες φωτογραφίες του Ντεπ σε άσχημη κατάσταση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δυστυχώς, φαίνεται να είμαστε ακόμα στην αρχή.