Αχ, επιτέλους καλοκαιράκι. Αυτή η φανταστική εποχή με τις υψηλές θερμοκρασίες, τον ιδρώτα, τα κουνούπια και τη φασαρία που δημιουργούν οι κανίβαλοι του θέρους που πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Και τι κάνουμε το καλοκαίρι; Μπάνια, πολλά μπάνια. Άπειρα μπάνια στα beach bars που για να σε πείσουν να ξοδέψεις εκεί τα χρήματά σου, βάζουν τη μουσική στο τέρμα, μέχρι το μπάσο να τραντάξει το στέρνο σου και το «πριόνι», λίγο πριν την τραπ, να ματώσει τα αφτιά σου.

Αλλά ξέρετε κάτι; Ίσως το παρακάναμε με την εισαγωγή. Μια χαρά είναι το καλοκαίρι. «Τι θα ήμασταν χωρίς αυτό», θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος. Χωρίς τη θάλασσα, τις ξέγνοιαστες στιγμές, τα βιβλία που παίρνουμε μαζί μας στην παραλία μόνο και μόνο για να κάνουμε story στο Instagram, το καρπούζι με φέτα, τις μωβ μέδουσες, τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα στην Σαντορίνη και το σουβλάκι αξίας 25 στη Μύκονο; Τίποτα δεν θα ήμασταν, να είστε σίγουροι γι΄ αυτό.

Τώρα, χωρίς ίχνος ειρωνείας, θα μοιραστούμε μαζί την αγαπημένη μας καλοκαιρινή ασχολία: είμαστε παρατηρητές κακών τατουάζ. Τι εννοούμε με αυτό: πίνουμε καφέ ή μπίρα όσο καθόμαστε σε μια άβολη καρέκλα και κοιτάζουμε γύρω μας μπας και εντοπίσουμε το πιο άσχημο «έργο τέχνης». Οπότε, μπορείτε να φανταστείτε την αντίδρασή μας όταν, από το πουθενά, πέσαμε στον λογαριασμό @worst_of_tattoos, ο οποίος μαζεύει τα καλύτερα χειρότερα τατουάζ που έχετε δει ποτέ.

Είστε έτοιμοι; Θα πονέσουν τα μάτια σας και ίσως η αισθητική σας θα δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα που θα την ρίξει στο έδαφος πριν χτυπήσει το καμπανάκι.