Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Επίσης, είναι βέβαιο ότι δεν κοιτάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό όταν ο μήνας φτάνει στο τέλος του για να δει με ποιο ποσό θα αναγκαστεί να ζήσει μέχρι να πληρωθεί. Αυτά τα «άγχη» ανήκουν σε εμάς, τη μικρομεσαία τάξη. Αλλά ο Γιάννης ξέρει πολύ καλά, ίσως καλύτερα από όλους μας πώς είναι να ζεις με οικονομική στενότητα, ειδικά όταν έχεις οικογένεια και υποχρεώσεις.

Ως πατέρας δύο παιδιών, λοιπόν, ο Γιάννης θέλησε να βγει μπροστά και να μιλήσει για ένα από τα βασικότερα προβλήματα των Ελλήνων: την ακρίβεια. O Greek Freak, o οποίος βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει μετά από μία μεγάλη σεζόν λίγες στιγμές ξεκούρασης, θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ήταν στα Σεπόλια για την πρεμιέρα του Rise, της ταινίας του δηλαδή, δίνοντας χαρά σε πλήθος κόσμου.

Κάνοντας στην άκρη το μπάσκετ, μίλησε εκ μέρους όλων των πατεράδων της Ελλάδας και έθιξε ένα ζήτημα το οποίο έχει προβληματίσει πολλούς κατά καιρούς. Τα παιδικά παιχνίδια είναι ακριβά και κάποιες φορές, ειδικά με τον μηνιαίο μισθό των περισσότερων, μοιάζουν απαγορευτικά. Μπορεί για τον Γιάννη να μην είναι, αλλά γνωρίζει πως δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ψωνίζουν με κλειστά μάτια.

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας… Κύριε “Μουστάκα” δείξτε λίγο έλεος», έγραψε στο Twitter και κάτι μας λέει ότι δεν χάρηκε και πολύ με τις τιμές που συνάντησε.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1542599305621561344?ref_src=twsrc%5Etfw