Αναρωτιέστε αν υπάρχουν post credit σκηνές στοThor: Love and Thunder; Η πρώτη έρχεται μετά τα credits με όλους τους μεγάλους σταρ και καμέο. Η δεύτερη σκηνή φτάνει περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα αφού ολοκληρωθούν οι πλήρεις τίτλοι τέλους.

Ακολουθούν πολλά spoilers: Η πρώτη σκηνή αποκαλύπτει ότι ο Δίας του Ράσελ Κρόου επέζησε από την προηγούμενη επίθεση του Θορ με τον Κεραυνό – και θέλει εκδίκηση. Ενώ περιποιούνται την πληγή του, κάνει μια ομιλία σε κάποιον εκτός κάμερας για το πώς οι υπερήρωες έχουν γίνει οι νέοι Θεοί. «Μου φαίνεται ότι το να είσαι Θεός σήμαινε κάτι», λέει. “Τώρα ο κόσμος θέλει απλώς υπερήρωες, πότε γίναμε εμείς περίγελος;” Ορκίζεται να τους δώσει ένα μάθημα προτού η κάμερα αλλάξει και δείξει σε ποιον μιλάει. Εδώ, έχουμε το πρώτο πλάνο στον Ηρακλή με την λαμπερή χρυσή πανοπλία του.

Δεν τον βλέπουμε πολλά, αλλά φαίνεται ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον του MCU. Ο Ηρακλής έχει μπει σε ένα μονοπάτι εκδίκησης εναντίον του Θορ από τον Δία, οπότε είναι πιθανό το ζευγάρι να ξανασυναντηθεί. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μια πιθανή πέμπτη ταινία του Θορ. Και με μεγάλη έκπληξη είδαμε στο ρόλο τον Μπρετ Γκολντστάιν που λατρέψαμε στον Ted Lasso.

https://twitter.com/thorofficial?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο μέρος των κόμικς της Marvel. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Ηρακλή της ελληνικής μυθολογίας, ο οποίος είναι γιος του Δία και μοιράζεται παρόμοια ιστορία με τον μύθο. Ως εκ τούτου, έχει όλες τις συνήθεις ικανότητες ενός Ολύμπιου Θεού, συμπεριλαμβανομένης της υπεράνθρωπης δύναμης, της αντοχής, της ταχύτητας, των αντανακλαστικών.

H δεύτερη σκηνή

https://twitter.com/hashtag/ThorLoveAndThunder?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η Τζέιν της Νάταλι Πόρτμαν κατέληξε στη Valhalla αφού πέθανε στην αγκαλιά του Θορ. Η σκηνή ξεκινά όταν φτάνει μέσα από τις πύλες της μετά θάνατον ζωής και την υποδέχεται ο Χάιμνταλ (Ίντρις Έλμπα). Την ευχαριστεί που βοήθησε τον γιο του  Άστριντ –ή τον Άξλ, όπως προτιμά να τον λένε– ενώ εκείνη κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια. Είναι το κατάλληλο τέλος για την Τζέιν της Πόρτμαν που εμφανίζεται χαρούμενη και υγιής και μπορεί επιτέλους να ξεκουραστεί μετά τη μάχη της με τον καρκίνο. Χρησιμεύει ως κατάλληλος αποχαιρετισμός στον αγαπημένο χαρακτήρα του MCU. Είναι επίσης ωραίο να βλέπεις τον Χάιμνταλ. Σκοτώθηκε από τον Thanos στην αρχή του Avengers: Infinity War και έκτοτε δεν είχαμε ξαναδεί τον χαρακτήρα.

Μετά το τέλος της σκηνής της Valhalla, επιβεβαιώνεται ότι ο “Θορ θα επιστρέψει”. Καλώς το Θορ το 5.