Όταν κάποιος λέει αυτό που σκέφτεσαι, αλλά διστάζεις να πεις, για να μη γίνεις αφοριστικός και επειδή τέλος πάντων, μπορεί να κάνεις και λάθος, δεν σκας ένα ενοχικό αλλά πλατύ χαμόγελο; Αυτό ακριβώς το χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο όσων δεν έχουν σε καμία εκτίμηση τον Τομ Κρουζ, αλλά διστάζουν να ξεκινήσουν αυτή τη συζήτηση για το αν είναι ή δεν είναι τελικά ένας καλός ηθοποιός. Στην τελική, ποιος νοιάζεται; Όσοι καλύτεροι χάνουν καλά λεφτά εξαιτίας του, θα πεις. Πάσο. 

Για να μην πλατειάζουμε, ο Μίκι Ρουρκ, με αφορμή την επιτυχία της ταινίας “Τop Gun Maverick”, χωρίς κανέναν φόβο και εντελώς συνειδητά από ό,τι φαίνεται, είχε να κάνει τα πιο απαξιωτικά σχόλια για τον Κρουζ. Μιλώντας στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, “Piers Morgan Uncensored”, ο ηθοποιός χαρακτήρισε «άσχετο» τον Τομ Κρουζ, λέγοντας πως πρακτικά «παίζει τον ίδιο αναθεματισμένο ρόλο εδώ και 35 χρόνια». 

“Δεν μου λέει απολύτως τίποτα (σ.σ. η επιτυχία της ταινίας). Εδώ και 35 χρόνια παίζει τον ίδιο αναθεματισμένο ρόλο. Δεν μου γεννάται κανένας σεβασμός γι’ αυτό. Δεν με απασχολούν τα χρήματα και η εξουσία. Με ενδιαφέρει πώς όταν παρακολουθώ τον Al Pacino ή τον Cristopher Walken ή τις πρώιμες δουλειές του De Niro, του Richard Harris ή του Ray Winstone, καταλαβαίνω ότι τέτοιου είδους ηθοποιός θέλω να γίνω”, τόνισε ο Ρουρκ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κρουζ δεν έχει κάνει τίποτα διαφορετικό σε επίπεδο δουλειάς και ρόλων εδώ και τρεις δεκαετίες, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς τον κρίνει ως ηθοποιό είπε πως στον δικό του κόσμο «είναι άσχετος». Σκληρό, ναι, ΟΚ. Βέβαια, μεταξύ μας, πιστεύει κανείς πως θα νοιάξει αυτό έστω και λίγο τον Κρουζ;

Σε κάθε περίπτωση, δες το στιγμιότυπο παρακάτω: 

https://twitter.com/piersmorgan?ref_src=twsrc%5Etfw