Μετά το Call Me By Your Name, οι φανς, που μετά από τόσα χρόνια ανυπομονούσαν για το σίκουελ της ταινίας, έμειναν με το σοκ του Άρμι Χάμερ να εξαφανίζεται από την κινηματογραφική πραγματικότητα -με φήμες να τον θέλουν να έχει φύγει για σεζόν. Βλέπετε, ο ηθοποιός κατηγορείται για κακοποιητικές συμπεριφορές και κανιβαλιστικά φετίχ. Μιλώντας για τα δεύτερα, ο συμπρωταγωνιστής του στο Call Me By Your Name, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, και θα υποδυθεί έναν ερωτευμένο κανίβαλο. Ναι, η ζωή έχει χιούμορ. Το ίδιο και ο Γκουαντανίνο.

Βασισμένο στο novel της Camille DeAngelis, Bones and All, η ομώνυμη ταινία είναι μια ιστορία ενηλικίωσης, με πρωταγωνιστές δυο ερωτευμένους κανίβαλους. Τη Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ) και τον Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ). Με πολύ λίγα λόγια, η 16χρονη Μάρεν δεν μπορεί να νικήσει την ανάγκη της να φάει (κυριολεκτούμε) όποιον την ποθεί υπερβολικά και έχει περάσει την ως τώρα ζωή της αποφεύγοντας τις επιπτώσεις αυτής της «κατάρας». Με τη μαμά της να την έχει εγκαταλείψει, η Μάρεν βγαίνει στον δρόμο και αναζητά τον πατέρα της και ένα μέλλον. Μέσα σε όλα αυτά, περνάει τον χρόνο της -και τα συναισθήματά της- με τον Λι.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και όλοι οι αγαπημένοι συνεργάτες του Γκουαντανίνο. Από την Κλόι Σεβινί μέχρι τον Μάικλ Στάλμπαργκ και τη Φρανσέσκα Σκορσέζε. «Υπάρχει κάτι στους απαξιωμένους, στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας, που με ελκύει και με συγκινεί», είπε ο Γκουαντανίνο μιλώντας στο Variety. «Θέλω να δω που βρίσκονται οι πιθανότητες για εκείνους, μπλεγμένες μέσα στην μη δυνατότητα που αντιμετωπίζουν», συνέχισε. «Η ταινία είναι για εμένα ένας διαλογισμός για ποιος είμαι και πώς μπορώ να ξεπεράσω αυτό που νιώθω, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω στον εαυτό μου. Και τέλος, και το πιο σημαντικό, πότε θα βρω τον εαυτό μου στο βλέμμα του άλλου».

Σε κάθε περίπτωση, δεν φλυαρούμε άλλο. Αφήνουμε το τρέιλερ εδώ και σταματάμε: