Έξαλλος κυρίες και κύριοι, έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς με την πολιτική των επιδομάτων που έφτασαν τη χώρα μας, αυτό το στολίδι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το παράδειγμα λειτουργικότητας, σε αυτά τα χάλια. Καλά τα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς από το πάνελ της εκπομπής που του δίνει μικρόφωνο και ένα καφέ για να ξυπνήσει τον δουλευταρά που κρύβει μέσα του. Τη στύβει την πέτρα λέμε, τον σπάει τον τοίχο με τη βαριά, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να παίρνει θέση απέναντι σε αυτή την αδικία. 

Ποια είναι η αδικία; Ελάτε τώρα…

«Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν», σημείωσε με οργισμένο ύφος ο Κώστας Φραγκολιάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day». Αυτό δεν είναι άδικο; Κώστα, είμαστε μαζί σου. Βέβαια θα θέλαμε πολύ να μας δείξει τους 25χρονους που ζουν με επιδόματα.

https://t.co/rWdHR2EuXs

Να τα κόψει η κυβέρνηση να προχωρήσουμε τη ζωή μας, να δουλέψουν όλοι, να κάνουμε και τον φίλο μας τον Κώστα Υπουργό Οικονομικών να εξαλείψουμε την ανεργία και να δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτό τον τόπο. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι τα επιδόματα φταίνε που δεν έχουμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ

«Τα επιδόματα συμβάλλουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Το θέμα είναι να υπάρξει ένα κράτος δικαίου και αρμόδιες υπηρεσίες που θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην έχουμε μαϊμού τυφλούς, μαϊμού φτωχούς», ήταν το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προσπάθησε κάπως να μαζέψει την άστοχη τοποθέτηση του συναδέλφου της αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.