Ο τελικός του NFL, μεταξύ των Kansas City Chiefs και Philadelphia Eagles, ήταν αυτό που λέμε “δραματικός”, με τους Kansas να κατακτούν τελικά τον τίτλο με 38-35. Θα μας πείτε, “τι μας νοιάζει εμάς εδώ στην Ελλάδα που το πιο κοντινό που έχουμε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, είναι το ‘πιάσε ένα καρπούζι’ στη λαϊκή;”. 

Και έχετε δίκιο.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, είναι μερικές διαφημίσεις και το μουσικό σόου στη ημίχρονο. Πέρυσι, για παράδειγμα, ελάχιστα ασχοληθήκαμε με το ποιος κέρδισε αφού την παράσταση έκλεψε ο Dr. Dre και η παρέα του.

Φέτος, πάλι ελάχιστα θα ασχοληθούμε με τη νίκη των Kansas καθώς στο ημίχρονο, ανέβηκε στη σκηνή η Ριρί, την οποία το ξακουστό μουσικό περιοδικό Rolling Stone, αποκάλεσε “living legend”. Και δεν είχε τίποτα(;) να ζηλέψει από την περσινή εμφάνιση. Εντάξει, η Ριάνα είναι, ό,τι θέλει κάνει, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Η ποπ σταρ επέστρεψε στο Halftime Show του Super Bowl μετά από πέντε χρόνια και έδειξε πώς γίνεται, τραγουδώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη ή όσες πρόλαβε σε 13 λεπτά τέλος πάντων. Εν τω μεταξύ αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της (η πρώτη φορά που έγκυος τραγουδά στο halftime show). Άλλος χαμός από εκεί.

 
Εσείς όμως, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, είστε κάπου κολλημένοι στην κίνηση και προσπαθείτε να φτάσετε στη δουλειά σας. Έτσι είναι η ζωή, άδικη. Άλλα δεν πειράζει, οι φωτογραφίες της Ριάνα από τη χθεσινή της εμφάνιση, ίσως διώξουν από το στόμα σας τη γεύση της πικρίας. Ίσως και όχι. Δευτέρα είναι αυτή.