Θα έχετε ήδη καταλάβει ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, μπροστά σας θα εμφανίζονται “ειδήσεις”, ειδήσεις, φωτογραφίες και βίντεο από την πολιτική σκηνή της χώρας. Και είναι λογικό. Θα γίνει καμός. Οπότε, για τους επόμενους δύο μήνες, ετοιμαστείτε να δείτε και να διαβάσετε τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε.

Και αφού η πολιτική δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά, προσγειώθηκε με δύναμη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και όταν κάτι πάει στον Λιάγκα, όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ή και όχι.

Στη σημερινή εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο δημιουργός -μεταξύ άλλων- και του Κωνσταντίνου και Ελένης ο οποίος, όπως λογικά γνωρίζετε, θα “κατέβει” στο Χαλάνδρι. Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, στον δικό του πολιτικό μαραθώνιο δηλαδή, σχολίασε και την βουτιά του Αλέξη Τσίπρα.

Ελάτε τώρα, έπαιξε πολύ την Κυριακή, σίγουρα θα την είδατε. Φυσικά, εκτός από μια απλή φωτογραφία, είχαμε και βίντεο στο TikTok. Απίστευτα πράγματα. Φυσικά και κάναμε βόλτα από το προφίλ του μετά από αυτό, ποιος δεν θα έκανε;

Στο θέμα μας.

Στην ερώτηση για το ποιος από τους Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα είναι πιο γυμνασμένος, ήταν ξεκάθαρος. “Δεν γίνεται αυτό”, είπε, μόλις ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο γυμνασμένος και αυτό γιατί, όπως υποστήριξε, ο αθλητισμός είναι μέσα στη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, τον ζηλεύει ο για πάντα σταρ από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δεν μας απογοήτευσε με την απάντησή του. Είχε κλειδώσει στο στοίχημα. Στο 4:49 το ξεκίνημα της σημαντικής συζήτησης: