Για κάποιο όχι και τόσο περίεργο λόγο, όταν σκεφτόμαστε το γνωστό πια fit check, μας έρχεται το μυαλό ο Snik και το βίντεο που τον ρωτούν πόσο κοστίζουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράει. Αυτό είναι άλλωστε και το fit check. Κάποιος κρατά ένα μικρόφωνο και σε ρωτάει την τιμή των όσων καλύπτουν το δέρμα σου. Βέβαια, το να συγκρίνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Snik είναι σαν να συγκρίνουμε τον ντικάφ με έναν τετραπλό φρέντο εσπρέσσο σκέτο. Δεν έχουν καμία σχέση. Για πολλούς λόγους.

Σαν σταρ του NBA και με αναγνωρισημότητα που εδώ και χρόνια έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Γιάννης καλείται και αυτός να παίξει -κάποιες φορές- διάφορους ρόλους για να συντηρήσει αυτό που με την αξία του έχει χτίσει. Στην Αμερική ζει, η καθημερινή έκθεση θεωρείται δεδομένη για έναν επαγγελματία με το δικό του όνομα.

Έτσι, όταν τον πλησίασαν για να του κάνουν fit check στο NBA All Star Week, δεν μπορούσε να πει όχι. Ένας τύπος που μιλάει πιο γρήγορα από τη σκιά του, με ένα κινητό στο χέρι και με υπέρμετρο ενθουσιαμό, ρώτησε τον Γιάννη «δφλκγδφρργρο σήμερα;» και «γμνφδκομκμο, πόσο κοστίζουν τα σκουλαρίκια;». «Είναι ψεύτικα, ένα δολάριο». Στη συνέχεια είπε ότι το παλτό, το φούτερ, το ρολόι, τα παπούτσια και η τσάντα, τα απέκτησε χωρίς να πληρώσει κάτι. Τις κάλτσες του, όμως, τις πλήρωσε 10 δολάρια.

Εκτός από αληθινός και ταπεινός, o Γιάννης Αντετοκούνμπο πάει κόντρα στο σταριλίκι. Όχι ότι μας κάνει εντύπωση βέβαια.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COMPLEX (@complex)