Οι Swifties ανακάλυψαν μια λίστα στον ιστότοπο πωλήσεων ρούχων Depop στην οποία ανώνυμος χρήστης πουλούσε ένα ζευγάρι φακούς επαφής μιας χρήσης σε μια τεράστια τιμή 10.000$.Περιγράφηκαν επακριβώς ως «μεταχειρισμένοι», οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν εάν οι  ήταν πράγματι σε «άριστη» κατάσταση. Και ο χρήστης τους φόρεσε σε ένα σταθμό της περιοδείας Eras Tour της Τέιλορ Σουίφτ.

Swifties είναι και η Σελένα Γκόμεζ, οι HAIM, η Λόρα Ντερν, η Έμμα Στόουν, μεταξύ άλλων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας The Eras Tour θα παίξει 52 παραστάσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ολοκληρώνοντας με πέντε νύχτες στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2023. Ωστόσο, τόσο για διασημότητες όσο και για θαυμαστές το να εξασφαλίσουν εισιτήρια ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Μετά την προπώληση Verified Fan του Ticketmaster – που είδε τους θαυμαστές να περιμένουν για ώρες σε εικονικές ουρές με την ελπίδα να πάρουν εισιτήρια – η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter στις 17 Νοεμβρίου 2022, ότι η γενική πώληση της περιοδείας την επόμενη μέρα ακυρώθηκε λόγω “εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων”.

Στις 18 Μαρτίου, η Σουίφτ ξεκίνησε την περιοδεία της στο Glendale της Αριζόνα (γνωστή και ως Swift City ), παίζοντας για ένα πλήθος 80.000 ατόμων για πρώτη φορά από την τελευταία της περιοδεία το 2008. Γιορτάζοντας και τα 10 άλμπουμ της—συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου LP, Midnights — Το σετ της Swift περιελάμβανε 44 τραγούδια, 16 χορευτές και τουλάχιστον 13 αλλαγές ρούχων. Σύμφωνα με το People, όλη η παράσταση διήρκησε τρεις ώρες και 13 λεπτά, που φυσικά είναι το αγαπημένο νούμερο του καλλιτέχνη.  Η περιοδεία της οποία είναι μια αναδρομική ματιά στην καριέρα που εκτείνεται σε 10 στούντιο άλμπουμ και αμέτρητα σινγκλ.