Οι εκλογές τις 25ης Ιουνίου πλησιάζουν οπότε οι πολιτικοί αρχηγοί είναι στο πόδι, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της (δεύτερης) προεκλογικής τους εκστρατείας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 7 Ιουνίου μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Και τι καλύτερο από ένα γεύμα μετά από μία ομιλία; Τίποτα. Μετά τη συγκέντρωση, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ πήγε για φαγητό σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και εκεί, μεταξύ άλλων, βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός φίλου τους.

Δεν ήθελαν και πολύ.

Κάποιοι από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν και μοιράστηκαν μαζί του πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια έχει σε μεγάλη εκτίμηση και υποστηρίζει τον ΓΓ και το ΚΚΕ, και του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη. Με την τούρτα. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, λοιπόν, όχι απλά δέχτηκε, όχι απλά πήγε στο τραπέζι, αλλά πήγε και την τούρτα για να τη σβήσει ο φίλος του ΚΚΕ. Φυσικά, όλοι στην παρέα γέλασαν με το σκηνικό, ενώ ο 26χρονος που είχε τα γενέθλια δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει, βλέποντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα μπροστά του.

«Πρόεδρε, πρόεδρε» φώναζε η παρέα, Γενικός Γραμματέας είναι ο άνθρωπος, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μείνουν στον 26χρονο αξέχαστα.

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap