O Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις Σέρρες κατά τις προσεχείς εθνικές εκλογές, που έχουν ανακοινωθεί για τις 21 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μετέδωσε την Τετάρτη (29/03), πως η υποψηφιότητα του τέως υπουργού Υποδομών & Μεταφορών βαίνει προς την οριστικοποίησή της παρά τη συγκίνησή του την ημέρα που επισκέφτηκε τα Τέμπη.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στάθμισε τα δεδομένα και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει στη Βουλή από το 2015. Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα το πρωί είχαμε μία ακόμα επιβεβαίωση, αυτή τη φορά από το ΣΚΑΪ που εμπιστευόμαστε αφού, για κάποιο λόγο, γνωρίζει πολλά για τα θέματα της Νέας Δημοκρατίας. Παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν αρχικά, το θέμα έχει κλείσει, όπως επεσήμανε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Είχε πει ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του πως “θα τα πούμε στην ώρα τους, θα το συζητήσουμε”, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει τελειώσει. Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Θα κριθεί κανονικά από τους Σερραίους πολίτες για όσα έκανε, για όσα δεν έκανε, για το έργο του. Ο κύριος Καραμανλής έχει κάνει μεγάλο έργο στον τομέα. Οι Σερραίοι θα κρίνουν την πορεία αυτού του πολιτικού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Ο ορισμός της ντροπής: “Αν έλεγε ο Καραμανλής για τα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς”, είπε ο Άδωνις

Τέμπη: Η στιγμή της σύγκρουσης σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

Τέμπη: Σοφός 90χρονος έκανε μήνυση γιατί του “πάτησαν” το χωράφι κατά την επιχείρηση διάσωσης