Η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της θείας της όπου και διαμένει. Ο άγνωστος δράστης την απείλησε με μαχαίρι. 

Το κορίτσι ήταν μόνο στο σπίτι όταν ένας άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του εισέβαλε στο σπίτι και κρατώντας ένα μαχαίρι την απείλησε και τη χτύπησε. Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κορίτσι και η οικογένειά του δέχονται απειλές. 

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας, Ασπασίας Ταραχοπούλου και Αντωνίας Λεγάκη, ο άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ποδονάρια στα παπούτσια του, επιχείρησε να μπει από την πόρτα. Το κορίτσι έσπρωξε την πόρτα και εκείνος πρόλαβε να της επιτεθεί με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε και ο άγνωστος έφυγε. 

Οι δικηγόροι σημειώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια δέχεται απειλές και μόλις δύο μέρες πριν, ενώ ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων

“Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι 

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. 

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. 
Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. 

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. 

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ”

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: