Το γνωστό, κλασικό «ο ενδιαφερόμενος πάντα μαθαίνει τελευταίος» ήρθε για να επιβεβαιώσει με την εμπειρία του ο πρώην -από ό,τι δείχνουν τα πράγματα- σύντροφος της Μαριαγάπης του GNTM μιλώντας για την εμπειρία του ως απατημένος σύντροφος.

Γενικώς, υπάρχει μια φημολογία σχετικά με κάποια ερωτικά ντουέτα στο σπίτι του reality μόδας, και ένα από αυτά είναι και εκείνο της Μαριαγάπης με τον συμπαίκτη της, Αιμιλιάνο. Τα παιδιά, από ό,τι φαίνεται ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του GNTM και ζουν ένα πριβέ έρωτα όσο ακόμα δεν αποχωρεί κανείς από τους δυο από το παιχνίδι.

Όλα καλά μέχρι εδώ; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ.

Η Μαριαγάπη μπαίνοντας στο reality είχε σχέση με ένα αγόρι, το οποίο έμεινε στην απ’έξω μαθαίνοντας τα νέα του ειδυλλίου και λαμβάνοντας μηνύματα από φανς του παιχνιδιού, με χαρακτηρισμούς όπως «κερατάς». Το θέμα είναι πως το αγόρι (του οποίου το όνομα ακόμα δε μάθαμε), εμφανίστηκε σε εκπομπή ως «πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης» να σχολιάσει τα του σκοτωμένου του love story, για να ενημερώσει πως φίλος του τού επιβεβαίωσε πως όντως εκείνη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αιμιλιάνο, πως η μαμά της πρώην κοπέλας του προσπαθούσε να τον πείσει πως όλα είναι φήμες και πως η κόρη της θα γυρίσει στην αγκαλιά του και πως εν τέλει η ίδια η κοπέλα τον χώρισε με υπεκφυγές: δεν του είπε δηλαδή το τίμιο «είμαι ερωτευμένη με άλλον», αλλά βρήκε ως δικαιολογία όσα πράγματα πήγαιναν άσχημα στη σχέση τους. Με λίγα λόγια, μας έπιασε από τον λαιμό και μας έβαλε με το ζόρι το μάτι μπροστά στην πιο βαρετή κλειδαρότρυπα της τηλεόρασης.

Ενώ κρατιόμαστε να μη σχολιάσουμε το κλασικό περί δέκα πέντε λεπτών δημοσιότητας, αναρωτιόμαστε: γιατί δεν την πήρε ένα τηλέφωνο να το λύσουν, αντί να λέει τον πόνο του σε δημοσιογράφο του Pop Up και κυρίως πού βρήκε όλο το κουράγιο -γιατί θέλει κουράγιο διάολε να βγαίνεις στο γυαλί απλά για να περιγράψεις το κέρατο που ράγισε την καρδιά σου και μάλιστα δημόσια- να σηκώσει τη ταμπέλα του «πρώην» και του απατημένου. Πάντως, την τελευταία φορά που τσεκάραμε, τα κέρατα τα συζητάς στο τηλέφωνο με τον ενδιαφερόμενο ή του ρίχνεις ένα ghosting τίμιο και ξεμπερδεύεις, προσποιούμενος τον αδιάφορο, ενώ βουτάς πατατάκι σε οικογενειακό παγωτό. Δεν ξέρουμε. Λέμε.