Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άλλοτε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, πρόκειται σύντομα να βρεθεί στη χώρα μας για να δει από κοντά τους πρώην συντρόφους του στη Χρυσή Αυγή.

Ο Γιάννης Λαγός που μας ”γλεντάει χωρίς να προσπαθεί” είχε προθεσμία να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του βελγικού Δικαστηρίου μέχρι χθες το βράδυ, κάτι που δεν έκανε γιατί μάλλον του έλειψαν τα χρώματα και οι μυρωδιές της χώρας μας.

Τι σημαίνει αυτό; Η απόφαση είναι πλέον οριστική και θα εκδοθεί άμεσα στην Ελλάδα που υπηρέτησε με τόσο όρεξη και χαρά. Οι βελγικές Αρχές προέβησαν σήμερα και σε σχετική ενημέρωση αλλά για λόγους ασφαλείας, δεν θα ανακοινωθεί ο χρόνος μεταφοράς του στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση:

Η Εισαγγελία των Βρυξελλών μπορεί να σας ενημερώσει ότι o Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του προδικαστικού τμήματος του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου των Βρυξελλών της 7ης Μαΐου 2021, που είχε εκδώσει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του από την Ελλάδα. Επομένως, η απόφαση αυτή έχει καταστεί οριστική. Η Εισαγγελία των Βρυξελλών δεν θα επικοινωνήσει για την παράδοση του Ιωάννη Λαγού προς τις ελληνικές αρχές.

Ελπίζουμε σύντομα να συναντήσει και τον φίλο του Χρήστο Παππά.