Όποτε συναντιούνται η Χάιδω με την Αρετή παρακολουθούμε ρεσιτάλ κατάρας. Γνήσιο, αυθεντικό, ενίοτε cringe. Οι δυο αυτοί χαρακτήρες είναι γλωσσοκτόνοι. Για εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει το νέο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Η Χάιδω είναι η πρωταγωνίστρια στη Γη της Κατάρας.

https://twitter.com/hashtag/GiTisElias?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η υπόθεση έχει ως εξής: Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα.

https://twitter.com/hashtag/GiTisElias?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Έτσι ξεκίνησαν όλα και πλέον είμαστε στο επεισόδιο 105. Έχουμε ξεχωρίσει την Χάιδω και τις μανιάτικες κατάρες της (κακορίζικό να ναι, να σας φάνε τα σκουλήκια μέσα στο μνήμα, μαύρη αστραπή να σε κάψει να σε αφήσει στον τόπο, να μην βρίσκεις πάρκινγκ στο Παγκράτι και να βασανίζεσαι κάνοντας κύκλους έξω από το Hippie 3) . Την υποδύεται η Στέλα Φυρογένη που γίνεται δολοφόνος και παίρνει η ίδια εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης και του άντρα της. Άρχισε λουτρό αίματος (κανένα Narcos) όταν συνειδητοποιεί ότι το συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Ένα βίντεο στο TikTok έγινε viral για όλους τους ευνόητους λόγους.

@nikolakitv

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ : Οι 21 (αν και είναι και παραπάνω) κατάρες της Χάιδως από τη Γη Της Ελιάς ???? ##foryou ##gitiselias ##gelio ##plakaexei

♬ πρωτότυπος ήχος – ???????????????????????????????? ????????