Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, η χώρα που σέβεται την άποψη του άλλου και που είναι αντίθετη σε κάθε μορφή λογοκρισίας. Ωραία, αφού γελάσατε και εσείς με αυτή την εισαγωγή, ας περάσουμε στο θέμα μας, το οποίο, για ακόμη μια φορά, έχει να κάνει με τη συναυλία ειρήνης. Όπως λογικά θα θυμάστε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε την πρωτοβουλία των καλλιτεχνών να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στη αντιπολεμική συναυλία που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου και όχι μόνο σχολίασε, αλλά θέλησε να μηδενίσει και να ειρωνευτεί.

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα άτομα που αποφάσισαν να του απαντήσουν ήταν ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Εισβολέας. Το ίδιο όμως έκανε και ο Δημήτρης Μητσοτάκης με ένα ποιήμα-απάντηση, από αυτά που μας υπενθυμίζουν ότι, εκτός από ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και ένας άνθρωπος με χιούμορ.

Τα στιχάκια του, ωστόσο, δεν άρεσαν όπως φαίνεται στα άτομα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στον Άρη Τόλιο. Εντάξει, δεν έχουν συνηθίσει όλοι οι άνθρωποι να βλέπουν κάποιον που δέχτηκε ειρωνείες (ΛΟΛ) να απαντούν στον γιο του πρωθυπουργού.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης σχολίασε το “κόψιμό” του μέσα από τις σελίδες του στα social media, λέγοντας πως θα επανέλθει αργότερα για περαιτέρω σχόλια.

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Πίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου. Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».