Ο χρόνος είναι αμείλικτος απέναντι σε όλους. Λάθος. Όχι σε όλους. Υπάρχει και ο Τομ Κρουζ που είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Το να μεγαλώνεις, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό. Μαζί με τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά αλλάζει -ελπίζουμε προς το καλύτερο- και το μέσα μας. Ωριμάζουμε, απολαμβάνουμε τις μικρές στιγμές της ζωής, βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι και και και… Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με όλα τα κλισέ, αλλά δεν υπάρχει λόγος, καταλάβατε πού θέλουμε να καταλήξουμε.

Με αφορμή αυτό το μίνι υπαρξιακό ζήτημα που έχει να κάνει με τον χρόνο και την επίδρασή του στην καθημερινότητά μας, βρήκαμε μερικές φωτογραφίες με τους ηθοποιούς που μας μεγάλωσαν και εξακολουθούν να συνοδεύουν τις χαλαρές μας στιγμές μπροστά από την τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Κι όμως, ούτε αυτοί «γλίτωσαν», άσχετα αν τα επιπλέον χρόνια αντί να τους «βαρύνουν» τους έδωσαν μια επιπλέον ώθηση να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν καλά: να πρωταγωνιστούν σε ταινίες.

Ακολουθούν 7 φωτογραφίες με το πώς έμοιαζαν οι ηθοποιοί που σε μεγάλωσαν στην αρχή της καριέρας τους. Πες το νοσταλγία, πες το σκληρή πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

Νίκολας Κέιτζ

Τζόντι Φόστερ

Ντάνιελ Γκρεγκ

Αντόνιο Μπαντέρας

Τζάκι Τσαν

Ράιν Ρέινολντς

Αντζελίνα Τζολί