Η συνεχής ανάγκη της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τοποθετήσεις, ή μάλλον πιο σωστά, για δημοσιότητα μέσω τοποθετήσεων, μπορεί να λειτουργήσει και σαν άτυπη καταγραφή των πιο άκυρων, ανεδαφικών, λάθος, στα όρια του φλερτ με τον συντηρητισμό άλλων εποχών, απόψεων. Αυτή τη φορά, η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ, με την οποία ενδέχεται να είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε (εκτός αν έχουμε εθιστεί και δεν το έχουμε καταλάβει), με βίντεό της, αντιτίθεται στην ιδέα της νομιμοποίησης του γάμου, μα κυρίως της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Το παιδί θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω», ανέφερε μεταξύ άλλων, απαντώντας μόνη της αργότερα, στο ερώτημα «πώς γίνεται άλλες χώρες να έχουν ήδη ψηφίσει τέτοιους νόμους;». Πώς ακριβώς απάντησε; Σαν μέσος καφενειακός ανίδεος μεν, αποψούχος δε.

Δες παρακάτω το βίντεο:

Τι ακριβώς είπε, σε περίπτωση που τελικά δεν άντεξες να το δεις όλο:

«Ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η πίεση από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης προς την κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Για να το κλείνουμε το θέμα μια και καλή, τόσο εγώ όσο και η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας δεν θέλει να ακούσει για γάμους μεταξύ ανδρών ή γυναικών, πόσω μάλλον για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Είναι κάτι το παράλογο το αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας.

Κάποιοι θα πουν πως αρκετές χώρες στην Ευρώπη τα έχουν υιοθετήσει όλα αυτά. Ξεχνούν βέβαια πως πολλές χώρες δεν έχουν κάνει αυτό το μοιραίο λάθος. Στην τελική αν θέλουμε να συγκριθούμε με την Ευρώπη θα ήταν προτιμότερο να συγκριθούμε με τα επίπεδα των μισθών που λαμβάνουν στην αγοραστική τους δύναμη, στο εκπαιδευτικό τους σύστημα, στο οδικό τους δίκτυο και τα μέσα μεταφορά που έχουν ή ακόμη και τις προσβάσεις που διαθέτουν για τους πολίτες τους που έχουν κάποια αναπηρία.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει να συγκριθούμε είναι το εάν δέχονται του γάμους των ΛΟΑΤΚΙ και αν τους κρίνουν κατάλληλους για θετούς γονείς. Τόσο η βιολογία όσο και η θρησκεία είναι ξεκάθαρες σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες ή με δύο μαμάδες. Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω. Θέλω να πιστεύω πως η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στη συντονισμένη πίεση τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των λόμπι που τη στηρίζουν παγκοσμίως και ούτε θα διανοηθεί να επιτρέψει να υιοθετηθούν παιδιά από ΛΟΑΤΚΙ άτομα λες και τα παιδιά είναι προϊόντα που πρέπει να ξεστοκάρει για να αδειάσουν τα ιδρύματα.Ο θεσμός της οικογένειας στη χώρα μας είναι ιερός διότι μέσα από αυτόν γίνεται η ζύμωση των αυριανών πολιτών.

Ο πατέρας και η μητέρα παίζουν ξεχωριστό αλλά εξίσου καθοριστικό ρόλο στην ανατροφή, την εξέλιξη και τη διαμόρφωσή του χαρακτήρα τους. Δεν πρέπει να τον προσβάλουν μερικοί με ανόητες μόδες για να το παίζουν προοδευτικοί. Όποιοι δεν τα σέβονται αυτά και επιδιώκουν συστηματικά την αποδόμηση της κοινωνίας μας θα μας βρουν απέναντί τους».

Συνοπτικά: οι άλλες χώρες είναι εξαιρετικές στο να διαφυλάσσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους, αλλά το γεγονός ότι επιτρέπουν την υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια δεν ανήκει σε αυτή τους την πρωτοβουλία. Γιατί ως γνωστόν, μπορούμε να σπάμε σε κομματάκια την πολιτική ενός κράτους και να αφήνουμε εκτός ό,τι δεν εξυπηρετεί το -πότε σε ρώτησα- επιχείρημά μας.

Να θυμίσουμε ότι μετά τις προσβλητικές για τη Δανάη Μπάρκα δηλώσεις της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμα αναρωτιόμαστε αν πολιτευόταν ποτέ βέβαια. Ωστόσο, πλέον, δεν έχει σημασία.