Το καλό με την ελληνική τηλεόραση είναι ότι δεν βαριέσαι ποτέ. Ό,τι ώρα και να την ανοίξεις, θα πετύχεις κάτι ενδιαφέρον, ειδικά αν είναι μεσημέρι και βάλεις τον τεράστιο Νίκο Ευαγγελάτο για να ενημερωθείς αντικειμενικά και με στιλ. Καλά, για τα υπέροχα γραφικά τον παρακολουθούμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αυτές τις μέρες, όμως, με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να κόβει βόλτες πάνω από τη χώρα μας, το να βρεις κάτι καλό και να γελάσεις, είναι πανεύκολο, σαν να κλέβεις το δημόσιο χρήμα ένα πράμα.

Οι ενημερωτικές εκπομπές, μέρες που είναι, προσπαθούν να μας κρατούν ενήμερους για ό,τι συμβαίνει, πάντα χωρίς να υπερβάλλουν και να τρομοκρατούν τον κόσμο. Κάποιοι όμως το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και εκτός από έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσφέρουν και ξέγνοιαστες στιγμές μέσω του κουτιού που αποκαλούμε τηλεόραση. Να, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης για παράδειγμα οι οποίοι έπαιξαν χιονοπόλεμο.

Οι δύο δημοσιογράφοι, που λέτε, βγήκαν έξω από το στούντιο στο ξεκίνημα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» και έγιναν και πάλι παιδιά. Και πολύ τους χαρήκαμε, αλήθεια. Με χιούμορ που ξεχείλιζε σαν κάποιος ποταμός, είπαν μια διαφορετική καλημέρα, από αυτές που θα μνημονεύονται στο μέλλον. Ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν ντυμένος με ό,τι βρήκε μπροστά του ενώ ο Παναγιώτης Στάθης, δυστυχώς, βγήκε να παίξει με το κοστούμι του. Αυτό ήταν, οι ατάκες έπεσαν βροχή σαν χιόνι.

«Μην μου ρίξεις ρε είμαι με το κουστούμι ρε […] Θα σεβαστώ την ηλικία σου πιστεύεις;». Ο Δημήτρης Καμπουράκης γέλασε και του είπε να πάει στο στούντιο: «Πήγαινε μέσα ρε με το κουστούμι ξεφτίλα πώς είσαι έτσι;». Αχ, τι ωραία μωρέ. Καθόλου cringe, όχι.