Ανάρπαστες έχουν γίνει οι λαμπάδες πριν το Πάσχα με τις viral ατάκες του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Η κ. Καλογεροπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και στο Ώρα Ελλάδος δεν έκρυψε τις πολιτικές της πεποιθήσεις και τόνισε ότι το “χέρι” της “δεν πάει πιο δεξιά”, ώστε να φτιάξει λαμπάδες με τις ατάκες άλλων πολιτικών.

Τα “κουτσουμπίνια” όπως τα ονομάζει η δημιουργός είναι οι viral λαμπάδες με τις ατάκες του Κουτσούμπα που λατρέψαμε. Το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Το Λειρί του Κόκορα¨και η Πηνελόπη Καλογεροπούλου μαζί με τα comics από τη σειρά “Baby politicians” του Νικόλα Στεφαδούρου, έκαναν τις λαμπάδες viral ήδη από πέρυσι.

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο “Tο Λειρί του Κόκορα”  ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017, στην Κρέστενα Ηλείας, ως χώρος έκφρασης και δημιουργίας, παραδίδοντας εικαστικά σεμινάρια και μαθήματα χειροτεχνίας σε ενήλικες και παιδιά. Έφτιαξαν, λοιπόν, λαμπάδες με τυπωμένες τις ατάκες “Αυτοί είστε”, “Παπα-παπαρατσένκο”, “Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια”, ενώ ζητάμε διακαώς και λαμπάδα με τα Γαλλικά του Γ.Γ. του ΚΚΕ.

Θυμόμαστε όλοι ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας πήγε στη Γαλλία για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της χώρας που έχουν ξεσηκωθεί απέναντι στην επίθεση στο συνταξιοδοτικό, με εκατομμύρια να βγαίνουν στους δρόμους.Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ απευθύνθηκε στα γαλλικά στους απεργούς, τονίζοντας ότι είναι κοινός ο αγώνας των εργαζόμενων σε Γαλλία και Ελλάδα. Και φυσικά έγινε πάλι viral. Και αυτές οι δηλώσεις του έγιναν λαμπάδα. Οι δικές μας αγαπημένες είναι εκείνες για τον Σεργκέι Ραντσένκο, τον καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins που δημοσιοποίησε έγγραφα από τα Ρωσικά Κρατικά Αρχεία και αφορούν το ΚΚΕ, by far. Καλή Ανάσταση σύντροφοι.