Αν χρησιμοποιείς το αντιστοιχο ΚΤΕΛ στον Αμαζόνιο, εντάξει, γίνεται. Στην Ελλάδα, όμως, το να βρίσκεις ένα φίδι μέσα σε λεωφορείο είναι κάπως περίεργο -ούτε σε κάτι ξεχασμένα χωράφια στο Κορωπί δεν βρίσκεις φίδια. Να σας εξηγήσουμε. Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε υπεραστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr.

Μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας εντοπίστηκε ένα γλυκύτατο φίδι και η παρουσία του έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα. Φυσικά, μόλις οι επιβάτες είδαν το φίδι (ξξξξξ), πανικοβλήθηκαν. Τότε, ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία για να αναλάβει η Πυροσβεστική. 

Τι συνέβη; Λίγες ώρες νωρίτερα, το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη και μία από τις επιβάτιδες είχε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο το οποίο είναι ακίνδυνο. Πανέμορφο, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Σύμφωνα με το eordaialive.com, πάντως, το φίδι ανέβηκε σε επιβάτιδα. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έγινε εκείνη τη στιγμή.

Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της γιατί ήταν κάπως ξεχασιάρα. Όταν το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό. 

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει το φίδι από την τρύπα (χαχαχαχα, είμαστε πολύ αστείοι). Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου. 

Η περιπέτεια των επιβατών είχε αίσιο τέλος και η γυναίκα έσμιξε ξανά με το αγαπημένο της ερπετό. Μιλάμε για σοβαρό λοβ στόρι. Ίσως και όχι.