Έγινε, είναι το απόλυτο viral των ημερών. Σκορπιός είναι για σένα – ΠΑΜ! Διάσημοι το έχουν «μιμηθεί», ο Μάρκος Σεφερλής με αυτήν την «κρίντζι» φάση που τόσο συχνά τον χαρακτηρίζει, το χρησιμοποίησε ως έμπνευση για να προμοτάρει την επικείμενη παράστασή του. Η απόδειξη του πόσο μεγάλη δύναμη έχει το TikTok, η υπενθύμιση πως αρκεί ενίοτε ένα «τσικ» για να γίνεις παντού γνωστός.

Μας τα λέει ωραία γενικώς το Scorpios Music Bar στην Καλλιθέα, αλλά ένα τελευταίο happening του μαγαζιού δεν μας τα ‘πε και τόσο (ωραία). Συγκεκριμένα, οργάνωσαν ένα διαγωνισμό με χρηματικό δώρο στο νικητή (50 ευρώ αν είδαμε καλά). Ως εδώ, ωραία. Γούστο τους, καπέλο τους.

Μόνο που όπως είδαμε στο βίντεο αυτός που κέρδισε το βραβείο είναι ένα…. ανήλικο αγόρι, δεν πρέπει να ‘ναι πάνω από Γυμνάσιο όπως το(ν) κόψαμε με το μάτι. Όσο να το πεις, το Scorpios Music Bar δεν είναι ένα μέρος που απευθύνεται σε κάτω των 18 ετών.

Ήταν άραγε παρόντες οι γονείς του μικρού στην απονομή του δώρου, έστω για τους τύπους; Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει όρος πως στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο ενήλικοι; Αυτό που τελικά έγινε, είναι και προβληματικό και σουρεαλιστικό.

Δεν το λέμε με διάθεση πουριτανισμού, απλά είναι γεγονός πως αυτό το μπαρ δεν είναι για παιδιά αυτής της ηλικίας. Για τον εν λόγω πιτσιρικά (θα έπρεπε να) ισχύει το «Scorpios ΔΕΝ είναι για σένα» – ΠΑΜ!

Από τo Scorpios αντιλήφθηκαν το προβληματικό του όλου θέματος και κατέβασαν το βίντεο από την σελίδα τους στο TiKTok. Συνεχίζει πάντως να παίζει σε άλλα social όπως στο Twitter.

Δείτε το βίντεο που τελικά κατέβασε το Scorpios Music Bar: