Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ είναι μία ακόμη επιβεβαίωση ότι η ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε στον ύπνο και μάλιστα ενώ γνώριζε εδώ και δυο ημέρες ότι τουλάχιστον 100 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα φτάσουν στην Αθήνα.

Τώρα, πώς γίνεται να είσαι απροετοίμαστος ενώ γνωρίζεις τι έρχεται, δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Ας μείνουμε, για την ώρα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ αναφορικά με την την παρουσία των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε σταθμούς του ηλεκτρικού, προκειμένου να μεταβούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πραγματοποιήσουν την επίθεση η οποία οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα των χούλιγκανς «έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη» κι εκείνος με τη σειρά του “διαβίβασε άμεσα την πληροφορία στον συντονιστή του σχεδίου ‘Αριάδνη’ της ΕΛ.ΑΣ». Τι καταλαβαίνουμε από αυτό; Ότι η ΕΛ.ΑΣ. απέτυχε, πλέον και με σφραγίδα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.
Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ.