Ποιος το περίμενε; Εμείς σίγουρα όχι. Δεν πιστεύαμε ότι θα ερχόταν η μέρα που λόγια του Νίκου Μουρατίδη θα μας έβρισκαν σύμφωνους. Πώς τα έφερε έτσι τούτη η ρημάδα η ζωή, ε; Που λέτε, τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ένα beef μεταξύ του ίδιου και της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία έκανε εμφάνιση μετά από χρόνια. Όχι ως παρουσιάστρια, αλλά μιλώντας στην εκπομπή της Κατ Κεν σχετικά με το επίκαιρο ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Είναι γεγονός πως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του ή πιο σωστά, ναι, λέει την άποψή του, αλλά είναι καλό να παίρνουμε αποστάσεις από τόσο ευαίσθητα θέματα όταν δεν έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ή πιο σωστά, αν δεν ξέρουμε προς τα που στρεφόμαστε.

Όπως είπε η Χριστίνα Λαμπίρη, συμφωνεί με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλά πως η τεκνοθεσία όμως είναι «μια άλλη ιστορία» και πως «δεν θα ήμουν αρνητική». Δεν είναι πολύ σίγουρη, δηλαδή, αν τη βρίσκει σύμφωνη ή όχι, άρα κανένας λόγος να κάνεις και σχετική δήλωση, εκτός κι αν θέλεις μια δόση δημοσιότητας. Γιατί αυτό συνέβη, αφού ο Νίκος Μουρατίδης της απάντησε και έτσι ξεκίνησε μια κόντρα που δεν χρειαζόμασταν καθόλου στη ζωούλα μας.

Από όλα όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης, κρατάμε μόνο αυτά που έγραψε για την τεκνοθεσία από όμοφυλα ζευγάρια και σε καμία περίπτωση τα χτυπήματα κάτω από τη μέση περί οικογένειας της Λαμπίρη. «Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε την γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία;», αναφερόμενος σε Μαρία Ιωαννίδου και Νίκο Οικονομόπουλο επίσης.

Το χειρότερο πάντως με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είναι πως πάει να γίνει ένα θέμα για τις ψυχαγωγικές εκπομπές χωρίς ουσιαστική ενημέρωση, αλλά για νούμερα τηλεθέασης με σκοπό να προκαλέσουν αυτές τις έριδες.