Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Και πάντοτε θα γίνονται. Κι αλίμονο αν κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ο αλάνθαστος ή ο ανώτερος ηθικά ώστε να κουνάει το δάχτυλο του με στόμφο προς τον οποιονδήποτε. Ο Αντρέας Μικρούτσικος έκανε ένα λάθος με το να μοιραστεί με έναν δημοσιογράφο κάτι τόσο προσωπικό που αφορά μάλιστα κι ένα πρόσωπο εξίσου πολύ γνωστό, όπως η Όλγα Τρέμη.

Αυτό ήταν λάθος. Όχι μόνο του Αντρέα Μικρούτσικου, αλλά και, κατ’ εμέ, του δημοσιογράφου και του περιοδικού που συμπεριέλαβε αυτό το κομμάτι. Προφανώς και στον βωμό της δημοσιογραφίας, του να έχει κάτι απήχηση, οι ηθικές ξεχνιούνται εύκολα. Όχι ενσυνείδητα απαραίτητα ή από κακία. Αυτό δεν αφαιρεί όμως την ευθύνη.

Δεν γνωρίζω ποια διαδικασία ακολουθήθηκε, αλλα θεωρητικά ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη, θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον Μικρούτσικο ή ακόμα και την Όλγα Τρέμη και να ρωτήσει και τους δύο αν είναι εντάξει με αυτό. Πρόκειται για κάτι τόσο μα τόσο προσωπικό. Και δεν είναι ότι ο Μικρούτσικος με την Τρέμη είναι ζευγάρι σήμερα, οπότε μικρό το κακό.

Η κ. Τρέμη έχει έναν σύζυγο, έχει έναν γιο, ενήλικο, αλλά παιδί της, και σαφώς και δεν θα ήθελε να εκτεθεί με αυτόν τον τρόπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews