Χθες έγινε viral το απρεπές (βασικά, χυδαίο) σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εκλογικά αποτελέσματα. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, να θυμίσουμε πως στο podcast της, Μπούκλα 99, ανάφερε: «Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε – λέω εγώ τώρα – από τον Ευαγγελισμό… για ράμματα». Μετά τον σάλο, η influencer με ένα στόρι της, αποφάσισε να πει τη σειρά των πραγμάτων, μόνο που δεν είπε τίποτα. 

Με ένα βίντεο στόρι, θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε όλο τον χαμό που προκάλεσε το ομοφοβικό και με ρίζες στην κουλτούρα του βιασμού, σχόλιό της, ανέφερε: 

«Φίλοι μου, επειδή έχω δει ότι υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο podcast, κάνω αυτό το story, για να πω τη σειρά των πραγμάτων. Ξεκινάει το podcast με το απόσπασμα από βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου ”πρόεδρε, έλα με φόρα”, μετά λέω εγώ ”πρόεδρε, πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς και πέσεις και στο τέλος της ανάλυσης, μετά από ενάμιση – δυο λεπτά, λέω ”Φήμες λένε, ότι ο πρόεδρος Τσίπρας κατέληξε στον Ευαγγελισμό για ράμματα”. Τώρα πώς κάποιοι πήραν αυτή τη δήλωση μεμονωμένη και την παρερμήνευσαν στο δικό τους το μυαλό ως κάτι άλλο, ε, δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το προβλέψω τι θέλουνε να πούνε με αυτό. Απλά εγώ κάνω αυτό το story για τυχόν παρανοήσεις».

Είπε πράγματι τη σειρά των πραγμάτων και τίποτα παραπάνω, που να μας εκπλήσσει με την πιθανότητα πράγματι να παρερμηνεύσαμε μια φράση που έχουμε ακούσει αρκετές φορές στη ζωή μας, για τους πιο λάθος λόγους, και πλέον έχουμε μάθει για τα καλά τη σημασία της. 

Σε επόμενο στόρι, η Μεγκ έγραψε: «Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπούκλα 99 είναι από πάντα μια σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή επικαιρότητας. Το επεισόδιο είναι ανεβασμένο εδώ και μέρες. Τώρα το ότι απομονώθηκε, για λόγους σκοπιμότητας, ένα απόσπασμα για να το πάνε σε ένα τέτοιο χυδαίο λέβελ, πραγματικά με ξεπερνάει. Και γα όσους δεν καταλαβαίνουν όποιος γκρεμοτσακίζεται πάει για ράμματα».

Όποιος γκρεμοτσακίζεται στο ΚΑΤ με κατάγματα δεν πάει; Όχι;