Κάποιοι θεώρησαν καλή/ενδιαφέρουσα/χρήσιμη ιδέα το να σβήσουν την τοιχογραφία για το μονοπάτι του Βασίλη Μάγγου. Ωστόσο, ο πατέρας του, που αγωνίζεται μέχρι και σήμερα για δικαίωση, δεν το άφησε έτσι. Έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. 

Ο Γιάννης Μάγγος που παλεύει για τη δικαίωση του γιου του, Βασίλη Μάγγου, που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αφότου είχε πέσει θύμα βάναυσης αστυνομικής βίας, με μια ανάρτησή του, καταγγέλει ότι φασίστες βανδάλισαν τον τοίχο που υποδεικνύει τη διαδρομή που έχει φτιάξει στη μνήμη του παιδιού του. 

“Σβήνοντας έναν τοίχο, νομίζουν πως έτσι σβήνουν ιδέες”, αναφέρει ο Γιάννης Μάγγος, που για ακόμα μια φορά είναι παρών σε κάθε διεκδίκηση. Με λίγα λόγια τους βάζει στη θέση τους με λίγες μόλις λέξεις. 

Ολόκληρη η ανάρτηση-απάντηση του Γιάννη Μάγγου: 

«Κάποιοι, φασίστες, σβήνοντας έναν τοίχο, νομίζουν πως έτσι σβήνουν ιδέες. Εκτος του ότι εξαπατώνται, τους διαφεύγει και κάτι: Όσο η σκατοψυχιά τους θα είναι μεγαλύτερη από το πείσμα μου θα το σβήνουν. Όσο το πείσμα μου θα είναι μεγαλύτερο από την ηλιθιότητα τους, θα το ξαναγράφω…».