Ο ειδικός στην ανάγνωση χειλιών Τζέρεμι Φρίμαν είπε στην Daily Star ότι ο Βασιλιάς είχε βαρεθεί πριν καν φτάσει. Διαλέγοντας μια στιγμή που δείχνει έναν φαινομενικά απογοητευμένο Κάρολο, υποτίθεται ότι είπε: “Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε στην ώρα μας, είναι πλέον βαρετό”.

Ταυτιζόμαστε κάθε Σάββατο βράδυ στο Παγκρατί που κάνουμε δέκα τουλάχιστον γύρους για να βρούμε μια θέση να παρκάρουμε. Oρισμένοι τηλεθεατές ήταν δυσαρεστημένοι από την κάλυψη του BBC , με πολλούς να την χαρακτηρίζουν “βαρετή”. Μάλλον, η λέξη-κλειδί της ημέρας.

 Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα στέφθηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, σηματοδοτώντας τη συμβολική αρχή μιας νέας βασιλικής εποχής στη Βρετανία και μια εξαιρετική στιγμή για έναν άνθρωπο που έχει περάσει περισσότερες από επτά δεκαετίες σε αναμονή. 

Και κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν τη χορωδία να τραγουδά “vagina” καθώς ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έμπαιναν στο Αβαείο. Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ είχε και απρόσκλητους επισκέπτες, ένα δυσοίωνο φάντασμα φέρεται να εμφανίστηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ένας χρήστης του Twitter παρουσίασε ένα βίντεο και έγραψε: “Κάποιος άλλος μόλις προσέξει τον Grim Reaper στο Αβαείο του Γουέστμινστερ;”

Μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο, το God Save the King παίζεται πριν από τους αγώνες της Premier League. Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε πολλές φορές την παράσταση σήμερα, μεταξύ άλλων με ένα χασμουρητό καθώς έμπαινε στο αβαείο. Έτσι αισθανθήκαμε παρακολουθώντας σε όλα τα ελληνικά κανάλια την Πολιτειακή ‘Αμαξα του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου που την έσερναν έξι άλογα ράτσας Windsor Grey ξεκίνησε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με προορισμό το Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της ημέρας ήταν η Κέιτι Πέρι που έψαχνε τη θέση της στο Αβαείο.