Είναι, όμως, και το αίσθημα ευθύνης ρευστό. Δεν ξέρεις πότε και πώς θα σε βρει. Να ας πούμε, τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης τη βάρυνε πολύ αυτό το αίσθημα. Σε σημείο που έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο που ανήκει στον δήμο και είχε σταθμεύσει παράνομα έξω από το δημαρχείο. Το καθήκον είναι καθήκον. 

Σε άλλα νέα, ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, όταν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας έδειξαν μια ας την πούμε αντισυναδελφική συμπεριφορά, «τιμωρώντας» συναδέλφους τους για παράνομο παρκάρισμα. Δεν ξέρουμε πώς είναι οι σχέσεις τους αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτουμε όχι και οι καλύτερες. 

Κλιμάκιο της δημοτικής έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου που είχε σταθμεύσει στον δρόμο έξω από το δημαρχείο, χωρίς να πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο. Βαρύ το αίσθημα ευθύνης. Βαρύτατο. 

Σύμφωνα με το Βεργίνα TV, όλο αυτό το σουρεάλ έγινε την ώρα που στο δημαρχείο συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι άγνωστο ποιος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα, καθώς και για ποιο λόγο στάθμευσε έξω από το δημαρχείο χωρίς να πληρώσει το ποσό που έπρεπε. 

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν θέσεις στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής τους, θέσεις επισκεπτών με αντίτιμο που αντιστοιχεί ακριβώς στην ώρα στάθμευσης, αλλά και μέριμνα για τους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες ΑμεΑ. 

Μη ρωτήσετε αν μιλιούνται τώρα. Δεν ξέρουμε, αλλά θα στοιχηματίζαμε πως όχι.