Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε τους BD Foxmoor και Sadahzinia των Active Member χωριστά. Η πραγματικότητα όμως είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν έχει καμία σημασία τι φανταζόμαστε και τι έχουμε εμείς στο μυαλό μας για τους άλλους. 

Οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνουν πλέον μαζί στη σκηνή, όπως τους είχαμε συνηθίσει τα τελευταία -πολλά- χρόνια. Αυτό μας ήρθε κάπως ξαφνικό, δεν το κρύβουμε, ακόμα πιο ξαφνικό μας ήρθε όμως το ποστ του Μιχάλη Μυτακίδη aka BD Foxmoor στο Facebook, με ή χωρίς Νόμπελ.

Όπως λογικά ήδη γνωρίζετε είτε γιατί βρεθήκατε εκεί είτε γιατί δεν είχατε τι να κάνετε και κάνατε spying στα Instagram stories των άλλων, ο Σπύρος Γραμμένος έδωσε μια συναυλία στην Τεχνόπολη και καλεσμένη του, ήταν και η Γιολάντα aka Sadahzinia.

Οι δυο τους τραγούδησαν το «Σκιάχτρο», ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια των Active Member, κάτι που έφερε και την διαδικτυακή, σχεδόν άβολη έκρηξη του BD Foxmoor μέσω ενός ποστ στο Facebook. 

«Το είδαμε κι αυτό. Σαλτιμπάγκοι με τιράντες να λένε το “Σκιάχτρο” κι άλλα με μουσικές και στίχους δικούς μου στο “Τεχνόπολις”. Σήμερα ντρέπομαι πολύ για όσα μοιράστηκα χρόνια τώρα με όλους. Μακάρι να προκάμω να πάρω εκδίκηση». Too much, αν θέλετε την άποψή μας, ειδικά το τελευταίο μέρος της ανάρτησης. Όχι άλλα μπιφς, χορτάσαμε.